Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Bakvorm cijfer

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bakvorm cijfer

Wilt u heerlijke taarten of gebak maken voor een speciale gelegenheid? Bekijk dan eens de bakvorm met cijfer van Cookinglife. U kunt kiezen uit de cijfers 0 tot en met 9 en hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat de vorm gemaakt is van siliconen wordt het materiaal niet heet in de oven! Is er iemand jarig binnenkort? Kies de bakvorm met cijfer en maak een speciale leeftijd! Kijk ook bij Cookinglife voor andere bakvormen.

Bakvorm cijfer siliconen

Een handige manier om een cijfer vormige taart te maken is door middel van een bakvorm met cijfer van siliconen. Door gebruik te maken van siliconen zorgt u ervoor dat uw taart of gebak ovenvast is, niet kleeft en dat het gebak makkelijk uit de vorm verwijderd kunt worden. Let wel op: zorg er voor bij de eerste keer gebruiken van de bakvorm met cijfer van siliconen dat u deze invet, zodat de baksels makkelijk te verwijderen zijn. Bestel en krijg uw bestelling zo snel mogelijk in huis!

Bakvorm cijfer online

Een bestelling plaatsen bij Cookinglife is snel gedaan. Wilt u een bakvorm met cijfer online kopen? U vindt bij ons veel bakproducten zoals bakvormen, quichevormen en deegrollers zo heeft u altijd de handige hulpjes in huis om van uw kookkunsten een succes te maken. Wilt u een bakvorm cijfer online kopen? Ga dan snel naar de webshop van Cookinglife. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt, want wij hebben namelijk meer dan 20.000 producten in ons assortiment.