Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Betalingen

Wanneer u op Cookinglife een bestelling wilt plaatsen, bestaan er verschillende manieren om te betaling uit te voeren. Zo kunt u direct overmaken via uw eigen bank, via een vooruitbetaling, creditcard, Paypal, Cookinglife cadeaukaart en u kunt achteraf betalen.

Direct overschrijven via eigen bank
Als u uw bestelling direct wilt betalen via een vertrouwde bankomgeving, kiest u voor de populaire betaalmethodes
KBC/CBC betaalknopBancontact of Belfius Direct Net. Wanneer u voor één van deze betaalmethodes kiest, wordt u omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van uw bank. Hier kunt u het bedrag van uw bestelling eenvoudig overschrijven.

Vooruitbetalen
U kunt ook betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een e-mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling in behandeling nemen.

Creditcard
Bent u in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kunt u uw bestelling veilig en verzekerd betalen op Cookinglife.nl. Wij accepteren betalingen van diverse soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.

PayPal
Heeft u een Paypal-account? Dan kunt u ook bij Cookinglife terecht. Met Paypal kunt u, net als met een creditcard, verzekerd betalen.

Cookinglife cadeaukaart
Heeft u een Cookinglife cadeaukaart kado gekregen? I kunt met deze cadeaukaart zowel in onze Cookinglife winkel als in onze webwinkel betalen. Vul het kaartnummer en de pincode in, en uw betaling is zo afgerond! Wanneer het bedrag van uw bestelling groter is dan het saldo op uw cadeaukaart, kunt u het resterende bedrag aan ons voldoen middels één van de andere betaalmethoden.

Achteraf betalen op factuur
Op Cookinglife.be kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Voor deze betaalmethode wordt een bedrag van € 0,99 in rekening gebracht.  Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvangt u een mail met de betaalinstructies.