×
Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Blikopeners en Flesopeners

Geen tijd om uitgebreid te koken, maar wel zin in lekker eten? Een blikje soep, bonen en andere conserven heeft u in een handomdraai op tafel met een blikopener van Cookinglife.nl.

30 producten

Blikopeners en Flesopeners

Een blikopener is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Blikken bonen, groenten of fruit opent u gemakkelijk met behulp van een blikopener. De eerste blikopeners lagen niet lekker in de hand en vergden enorme kracht bij het openen van een blik. Tegenwoordig hebben blikopeners een ergonomisch ontwerp en met een lichte druk en soepele beweging draait u eenvoudig een blik conserven open.

Joseph Joseph Blikopener

Nieuw in onze webwinkel is de Joseph Joseph Can Do blikopener. Deze blikopener onderscheidt zich van de klassieke openers vanwege het enorme gebruiksgemak. U hoeft bij de Joseph Joseph namelijk niet meer de blikopener aan het blik te klemmen, want  blikopener klemt zichzelf vast aan het blik, door een lichte druk op de knop. Vervolgens draait u aan de grote knop bovenop de blikopener en het blik zal zich soepel openen.

Sieger blikopener

Lelijke snijwonden aan uw vingers zijn verleden tijd met de Sieger blikopeners. De Sieger blikopener wordt op de bovenkant van het conservenblik geplaatst en snijdt bovenaan door de zijkant van het blik. Hierdoor ontstaat er een deksel, zonder scherpe randen, die eraf gehaald kan worden. De deksel kan na gebruik ook weer op het blik geplaatst worden. Handig voor als u nog wat bewaren wilt.

Blikopener kopen

Een blik soep, fruit of groente opent u snel en eenvoudig met de blikopeners van Cookinglife.nl. In ons assortiment vindt u blikopeners in diverse soorten en maten en zijn geschikt voor alle blikken. Bestel nu eenvoudig bij onze webwinkel en profiteer van onze snelle levertijden. 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven