Populaire producten

Bredemeijer

Thee drinken is voor velen een alledaagse bezigheid, maar thee drinken is ook ritueel of een rust moment, Bredemeijer besteed veel liefde en aandacht aan hun theepotten waardoor je de verschillende thee soorten op de juiste warmte kan nuttige in hun diverse aanbod van theekannen, ook verdiepen ze zich in de verschillende theesoorten dit omdat populaire drank de hele dag door gedronken wordt bij het ontbijt, lunch als detox en zelfs als cocktail. Er wordt dus veel tijd in de producten geïnvesteerd om hoogste kwaliteit te leveren met een doordacht verhaal voor de ultiem beleving.
 
Naast de diverse dubbelwandige RVS theepotten diverse designs en vormgevingen classic en modern , glazen theepotten en keramische theepotten met een mantel stainless steel of koper met een vilten binnenvoering heeft Bredemeijer ook gietijzeren theepotten geïnspireerd op Japanse stijl.
 
Thee drinken in Japan is tot kunst verheven. Het bereiden van thee is geritualiseerd tot een ware theeceremonie Bredemeijer heeft zich hier door laten inspireren met de Japanse theepotten lijn Jang en Jing uit de Asia Collectie. Met deze klassieke Japanse gietijzeren theepot met geëmailleerde binnenzijde waan je je binnen mum van tijd op een mooie theeceremonie.
 
Naast theepotten heeft bredemijer ook handige thee timers voor de juiste trektijd van de thee en een anti ketel steentje voor het behoud van uw theepot.