×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Campingbestek

21 producten

Campingbestek

Als u op vakantie gaat is een campingbestek ideaal om mee te nemen. Wij bieden u een kleurrijk en  degelijk aanbod aan messen en bestek die wel tegen een stootje kunnen en licht van gewicht zijn. Dat maakt dit bestek ook ideaal voor studenten! Met het campingbestek van Cookinglife kunt u plezierig en comfortabel op vakantie!

Campingbestek set

Met een complete campingbestek set van Cookinglife kunt u overal genieten van de lekkerste gerechten bereid vanuit uw eigen mobiele keuken. Op reis van de lokale lekkernijen proeven en deze daarna zelf maken met verse streekproducten is een van de leuke dingen op vakantie. Of u nu alleen gaat of met de hele familie, wij hebben een campingbestek set voor wel zes personen. Heeft u genoeg ruimte in uw caravan, vouwwagen of camper of blijft u lekker thuis? Dan kunt u ook kiezen voor een ander prachtig bestekset uit ons ruime assortiment!

Campingbestek kopen

Uw vakantievreugde begint met een campingbestek kopen! Wij helpen u met de voorbereidingen doordat  wij een gebruiksvriendelijke website hebben en een ruim assortiment. Bestellen gaat bij ons gemakkelijk en wij leveren snel! U kunt bij ons uw campingbestek kopen en verschillende messensets die in geen enkele keukenlade mogen ontbreken. Cookinglife wenst u een fijne vakantie!

Terug naar boven