Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Drijfkaarsen

2 producten

Drijfkaarsen

Voor een sfeervol gedekte tafel kunt u drijfkaarsen van Cookinglife gebruiken! Theelichten zijn de meest bekende vorm van sfeerverlichting voor een diner. Wilt u graag iets dat uitblinkt? Plaats een bijzonder vormgegeven waterglas met een drijfkaarsje bij het bord dan voelt uw gast zich bijzonder. Een schaal met drijfkaarsen centraal op de tafel straalt luxe en warmte uit. Uw stijlvolle tafelschikking wordt nog uitnodigender met onze scherpe prijzen!

Drijfkaarsen Bolsius

Bolsius is een van de meest bekende merken in nederland voor kaarsen. Drijfkaarsen van Bolsius zijn altijd een goede koop. Door de kleinere dichtheid van de was blijft elke kaars drijven, maar niet elke kaars kan dan branden. Omdat de drijfkaarsen van Bolsius een ideale bootvorm hebben blijven ze perfect drijven. De passie die het merk heeft is te zien in de hoogstaande kwaliteit van de drijfkaarsen. Bolsius maakt ook tafelkaarsen die wij in vele kleuren in ons assortiment hebben.

Drijfkaarsen wit

Bij elke sfeer en stijl passen drijfkaarsen in het wit. Wanneer u ze gebruikt in kleurrijke schalen zullen ze de kleurintensiteit ophalen. Als u graag een elegante uitstraling wilt kunt u drijfkaarsen in het wit eveneens zeer goed gebruiken! Om uw gasten bij de deur al te verwelkomen in stijl kunt geurkaarsen neerzetten bij de entree. Of u kunt elke gang een unieke beleving geven met geurchips. Een voorgerecht kan zo heerlijk fris beginnen en een nagerecht zal nog exotischer smaken!

Drijfkaarsen gebruiken

De meest veilige manier om kaarsen te branden is door drijfkaarsen te gebruiken. Deze drijven altijd in water waardoor ze gegarandeerd doven als de was op is. Het water zal niet zodanig heet worden dat het kan in- of doorbranden op andere materialen. Zeker niet wanneer u een ruime hoeveelheid water voor een klein aantal drijfkaarsen zal gebruiken. Bij Cookinglife kunt u zowel drijfkaarsen als andere rustieke kaarsen kopen.

Drijfkaarsen kopen

Alles voor koken en tafelen kunt u vinden bij Cookinglife! Door drijfkaarsen te kopen maakt u de beleving aan tafel compleet voor uw gasten. Wanneer u als gastheer of -vrouw aandacht besteed aan de aankleding van een diner of feestje zal dit een positief effect hebben op de sfeer! Wacht daarom niet langer met uw drijfkaarsen kopen in onze gebruiksvriendelijke webshop. U profiteert daarbij ook nog eens van goede service en een snelle levering!

Terug naar boven