Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Fonduepan

Een kaasliefhebber of toch meer een zoetekauw? Geen probleem bij Cookinglife, wij hebben fonduepannen voor kaas en chocolade. Zo kunt u een gezellig fonduen met uw familie of romantisch tafelen met uw geliefde. Heeft u liever een fonduepan van aardewerk, of toch van RVS? Voor elk budget heeft Cookinglife een geschikte fonduepan, die we eenvoudig bij u thuis leveren. 

11 producten

Fonduepan

Een kaasliefhebber of toch meer een zoetekauw? Geen probleem bij Cookinglife, wij hebben fonduepannen voor kaas en chocolade.

Fondueset

Een gezellige fondue met de hele familie gepland, maar heeft u nog niks in huis? Geen paniek, bij Cookinglife bieden we complete fonduesets voor elke gelegenheid. De fonduesets worden geleverd met vorkjes voor iedereen en zijn allemaal voorzien van een theelichtje of brander. Een fondueset voor chocolade of kaas, bij Cookinglife vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Fonduepan gietijzer

Voor de echte fondue fans hebben wij de fonduepan van gietijzer, die elke fondue een succes maakt. Door het gebruik van gietijzer, smelt de kaas gelijkmatig. De fonduepan van Cosy & Trendy heeft een luxe uitstraling en is tegelijkertijd erg functioneel. Wilt u binnenkort lekker fonduen? Bestel dan de fonduepan van gietijzer eenvoudig online bij Cookinglife

Fonduepan kopen

Heeft u binnenkort een gezellige fondue op de planning staan? Geen probleem, koop de fonduepan nu en Cookinglife levert hem snel bij u thuis. Bij Cookinglife bieden we een ruime keuze, zodat u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Wij staan garant voor een snelle en goede service, zodat u gauw kunt genieten van uw fonduepan.

 

Terug naar boven