Recepten
Glutenvrij
Vegan
Hoofdgerecht
Lunch
Recette
Glutenvrije pitabroodjes
Glutenvrije pitabroodjes zijn eenvoudig te maken en perfect voor een zelfgemaakte maaltijd. Het deeg wordt bereid met glutenvrij zelfrijzend bakmeel, gist, lauwwarm water, olijfolie en een snufje zout. Na 30 minuten rijzen, worden de pitabroodjes in de oven gebakken tot ze goudbruin zijn. Vul ze met je favoriete ingrediënten en geniet van deze heerlijke, glutenvrije broodjes.
Couloir | Hoofdgerecht |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | Voor 6 pitabroodjes |
Temps de préparation
Temps de préparation | 10 min |
---|---|
Temps de cuisson | 10 min |
Configurer min. | 30 min |
Total | 1 uur |
Fournitures
- Keukenmachine of een mixer met deeghaken
- Bakplaat met bakpapier
Ingrédients
- 260 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel
- 3 gram gist
- 160 ml lauwwarm water
- 1 flinke scheut olijfolie
- ½ theelepel zout