Recepten
Taarten
Bakken
Suikervrij
Glutenvrij
Recette
Glutenvrije taart met bosbessen en limoen en suikervrij glazuur
Een heerlijk frisse taart de door het gebruik van stevia suikervrij is. Zeker de moeite waard!
Couloir | Taart |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | ca 8 punten |
Temps de préparation
Temps de préparation | 35 min |
---|---|
Total | 55 min |
Ingrédients
- 4 eieren
- 60 gram stevia kristalsuikervervanger
- 150 gram amandelmeel
- sap van 1 limoen
- rasp van 1 limoen
- 1/4 theelepel kardemom poeder
- 1/2 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1/2 theelepel baking soda
- snuf zout
- Nodig voor glazuur:
- 4 eetlepels poedersuikervervanger
- 1 eetlepel plantaardige melk
- 1 eetlepel griekse yoghurt
- handje verse bosbessen