Recepten
Glutenvrij
Vegetarisch
Lunch
Hoofdgerecht
Recette
Glutenvrije wrap met kikkererwten, avocado en spinazie
Dit vegetarische recept is zo lekker, dat je niet eens door hebt dat er geen vlees in zit!
Couloir | Hoofdgerecht, lunch |
---|---|
Cuisine | Mexicaans |
Portions | Voor 2 personen |
Temps de préparation
Temps de préparation | 30 min |
---|---|
Total | 30 min |
Fournitures
- Bakpapier
- Kommetje
- Platte borden
Ingrédients
- 150 gram glutenvrij meel, bijvoorbeeld boekweitmeel of zelfrijzend bakmeel
- 125 ml lauwwarm water
- 400 gram kikkererwten
- 2 avocado’s
- 2 flinke handen verse spinazie
- 1/2 citroen
- 200 gram griekse yoghurt
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel sambal
- peper en zout