Cookinglife Outlet = Achetez avec des économies >
Livraison fiable à partir de notre propre stock par PostNL
Plus de 1 000 000+ de clients satisfaits vous ont précédé
Votre magasin de cuisine numéro 1 depuis plus de 10 ans
Recepten Hoofdgerechten Soepen Gezond

Als makkelijke maaltijd gaat er niets boven een goed gevulde groentensoep. Voedzaam, snel en bovenal heel erg lekker. Dit recept maak je in een handomdraai en ook als je niet of weinig kookt is deze groentesoep zo gemaakt. Dus als je op zoek bent naar een simpele avondmaaltijd, die ook nog eens hartstikke goed voor je is, dan is deze groentensoep een hele goede keuze!

Recette

Groentesoep met gehaktballen

Voedzaam, snel en bovenal heel erg lekker. Dit recept maak je in een handomdraai en ook als je niet of weinig kookt is deze groentesoep zo gemaakt.

Couloir Hoofdgerecht
Cuisine Nederlands
Portions 3-4

Temps de préparation

Temps de préparation 15 min
Total 30 min

Ingrédients

  • 1,5 liter water
  • 450 gram soepgroenten
  • 3 gistvrije/glutenvrije bouillonblokjes
  • 300 gram (biologisch) rundergehakt
  • 1 ui
  • 175 gram glutenvrije vermicelli
  • 1 eetlepel gedroogde dille
  • 1 grote theelepel gedroogde tijm
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • snuf zout en peper

Groentesoep met gehaktballen

    1. Meng het gehakt met de dille, tijm, oregano, zout en peper. Kneed goed door en draai er dan kleine balletjes van ter grootte van een bonk. Leg even apart op een bordje.
    2. Snijd de ui doormidden en dan in halve ringen.
    3. Breng het water aan de kook en laat hierin de bouillonblokjes oplossen. Voeg dan de soepgroenten, ui, gehaktballen en vermicelli toe. Laat ongeveer 15 minuten op zacht vuur borrelen.
    4. Zet het vuur uit en schep in kommen. Eet smakelijk!