Recepten
Bakken
Lunch
Tussendoor
Vegetarisch
Recette
Hartige muffins met gruyère, broccoli en spinazie
Geniet van een feestelijke lunch met deze muffins vol groenten en kaas. Heerlijk met een groene salade erbij. Check hieronder het makkelijke recept voor een heerlijke groentemuffin!
Couloir | Lunch |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | 12 muffins |
Temps de préparation
Temps de préparation | 20 min |
---|---|
Total | 40 min |
Fournitures
- Keukenmachine
- Kom
- Snijplank
- Muffinvormpjes
Ingrédients
- 2 eieren
- 200 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel (bijv. Orgran)
- 250 ml plantaardige melk (bijv. rijstmelk of sojamelk)
- 1 theelepel gehakte bieslook
- ongeveer 125 gram broccoli
- 2 handjes verse spinazie
- 1 ui, gesnipperd
- halve theelepel paprikapoeder
- snuf knoflookpoeder
- flinke snuf peper en zout
- 75 gram gruyère (geraspt)