Recepten
Gezond
Bakken
Suikervrij
Recette
Havermout koekjes met cranberry en cacao nibs
Cacao nibs zijn bitter, maar geven het koekje een echte crunch. In combinatie met het zoete van de cranberry en de havermout, komt dit mooi in balans. En het is echt lastig om het bij één koekje te houden.
Couloir | Tussendoor |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | 8-10 koekjes |
Temps de préparation
Temps de préparation | 20 min |
---|---|
Temps de refroidissement | 2 uur |
Total | 2 uur 40 min |
Ingrédients
- 100 gr havermout
- 13 gr gesmolten kokosolie
- 2 el agavesiroop/honing
- 1 eetlepel kokos rasp
- 1/2 tl bakpoeder
- 2 el gedroogde cranberry’s
- 20 gr extra pure chocolade (92%)
- 1 tl cacao nibs – haalde ik bij biologische supermarkt