Recepten
Ontbijt
Vegetarisch
Glutenvrij
Suikervrij
Recette
Havermoutpannenkoeken met appel en banaan
Havermoutpannenkoeken met appel en banaan zijn een voedzaam en snel ontbijt, klaar in slechts 10 minuten. Het beslag van havermout, geraspte appel, ei, plantaardige melk en speculaaskruiden wordt gebakken tot goudbruin. De pannenkoeken worden afgemaakt met plakjes banaan, maar je kunt ook variëren met ander fruit zoals kiwi, aardbeien of bosbessen. Dankzij de vezels in havermout blijf je lang verzadigd.
Couloir | Ontbijt |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | 2 pannenkoeken |
Temps de préparation
Temps de préparation | 5 min |
---|---|
Total | 10 minuten |
Ingrédients
- 1 ei
- 1 kleine appel
- 40 gram havermout
- scheutje plantaardige melk
- 1 banaan
- 1 theelepel speculaaskruiden
- snuf zout