Cookinglife Outlet = Achetez avec des économies >
Livraison fiable à partir de notre propre stock par PostNL
Plus de 1 000 000+ de clients satisfaits vous ont précédé
Votre magasin de cuisine numéro 1 depuis plus de 10 ans
Recepten Ontbijt Vegetarisch Glutenvrij Suikervrij

Op het momentet staat stip op nummer één als favoriet ontbijtje: havermoutpannenkoek met appel. Zo lekker dat ik ‘m na twee maanden als ontbijt of lunch nog niet zat ben. Je bent zo klaar, in nog geen 10 minuten staan je pannenkoeken met appel op tafel. Dat is zo snel dat je ze zelfs op een werkdag zou kunnen maken. Lekker toch?

Recette

Havermoutpannenkoeken met appel en banaan

Havermoutpannenkoeken met appel en banaan zijn een voedzaam en snel ontbijt, klaar in slechts 10 minuten. Het beslag van havermout, geraspte appel, ei, plantaardige melk en speculaaskruiden wordt gebakken tot goudbruin. De pannenkoeken worden afgemaakt met plakjes banaan, maar je kunt ook variëren met ander fruit zoals kiwi, aardbeien of bosbessen. Dankzij de vezels in havermout blijf je lang verzadigd.

Couloir Ontbijt
Cuisine Nederlands
Portions 2 pannenkoeken

Temps de préparation

Temps de préparation 5 min
Total 10 minuten

Ingrédients

  • 1 ei
  • 1 kleine appel
  • 40 gram havermout
  • scheutje plantaardige melk
  • 1 banaan
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • snuf zout

Hoe maak je havermoutpannenkoeken met appel en banaan?

    1. Kluts het ei. Schil de appel en rasp deze boven een kommetje. Meng de geraspte appel met ei, havermout en de plantaardige melk. Roer dit goed door en voeg dan de speculaaskruiden en een snuf zout toe.
    2. Verhit een pan met wat kokosolie en schep het beslag in de pan. Laat ongeveer 2 minuten bakken per kant.
    3. Snijd een banaan in plakjes en garneer de pannenkoekjes daarmee. Je kunt natuurlijk ook ander fruit gebruiken. Enjoy!