Recepten
Bakken
Recette
Kaneel koeken met lijnzaad
Deze koekjes zijn makkelijk te maken kosten weinig tijd en voor iedereen lekker, glutenallergie of intolerantie of niet. Kopje thee of koffie erbij en je kunt genieten!
Couloir | Tussendoor |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | 10 |
Temps de préparation
Temps de préparation | 15 min |
---|---|
Total | 30 min |
Ingrédients
- 70 gram (volkoren) rijstmeel
- 25 gram glutenvrije havervlokken
- 2 theelepels kaneel
- 3 theelepels lijnzaad
- 5 theelepels kokosrasp
- 30 gram kokosbloesemsuiker
- 1/2 theelepel (wijnsteen)bakpoeder
- 1/4 theelepel baking soda
- snufje zout
- 1 1/2 theelepel vanille extract
- 1 ei
- 50 gram gesmolten kokosolie