Cookinglife Outlet = Achetez avec des économies >
Livraison fiable à partir de notre propre stock par PostNL
Plus de 1 000 000+ de clients satisfaits vous ont précédé
Votre magasin de cuisine numéro 1 depuis plus de 10 ans
Recepten Bakken

Heerlijk zijn ze, deze glutenvrije kaneel koeken met lijnzaad. Door rijstmeel en glutenvrije havervlokken te gebruiken, zijn ze helemaal geschikt voor mensen met coeliakie. Maar ook voor iedereen die gewoon van een lekker koekje houdt, zijn deze koekjes zalig bij de thee of koffie. Een deel van het koekjesdeeg ging per ongeluk mijn mond in, oeps. 

Recette

Kaneel koeken met lijnzaad

Deze koekjes zijn makkelijk te maken kosten weinig tijd en voor iedereen lekker, glutenallergie of intolerantie of niet. Kopje thee of koffie erbij en je kunt genieten!

Couloir Tussendoor
Cuisine Nederlands
Portions 10

Temps de préparation

Temps de préparation 15 min
Total 30 min

Ingrédients

  • 70 gram (volkoren) rijstmeel
  • 25 gram glutenvrije havervlokken
  • 2 theelepels kaneel
  • 3 theelepels lijnzaad
  • 5 theelepels kokosrasp
  • 30 gram kokosbloesemsuiker
  • 1/2 theelepel (wijnsteen)bakpoeder
  • 1/4 theelepel baking soda
  • snufje zout
  • 1 1/2 theelepel vanille extract
  • 1 ei
  • 50 gram gesmolten kokosolie

Kaneel koeken met lijnzaad

    1. Verwarm de oven voor op 160 graden
    2. Meng in een kom alle droge ingredienten: rijstmeel, havervlokken, kaneel, lijnzaad, kokosrasp, kokosbloesemsuiker, bakpoeder, baking soda en zout. Doe hierbij dan het vanille extract, het ei en de gesmolten kokosolie en meng dit goed door elkaar.
    3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak rondjes van koekjesdeeg met een lepel. Zorg dat er veel ruimte tussen de koekjes zit, zeker een paar centimeter, want ze lopen behoorlijk uit.
    4. Bak dan 10 minuten aan één kant, draai de koekjes voorzichtig om, en bak nog 5 minuten aan de andere kant. Klaar zijn je glutenvrije koekjes!