Recepten
Ontbijt
Lunch
Nagerecht
Bakken
Recette
Kaneelbroodjes
Lekker als ontbijt, lunch of toetje! Gluten- en suikervrij!
Couloir | Ontbijt, Lunch, tussendoortje, nagerecht |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | Voor 6 kaneelbroodjes |
Temps de préparation
Temps de préparation | 40 min |
---|---|
Temps de cuisson | 20 min |
Total | 1 uur |
Ingrédients
- 150 gram amandelmeel
- 4 eetlepels gebroken lijnzaad
- 2 eieren
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
- 2 eetlepels suikervrije appelmoes
- 1 eetlepel wijnsteenzuur bakpoeder
- 1/2 theelepel baking soda
- snuf zout
- optioneel: 2-3 eetlepels honing of ahornsiroop voor het deeg
- 1 eetlepel kaneel voor het deeg
- 2 eetlepels kaneel voor de vulling
- extra honing voor de vulling
- 50 – 75 gram extra glutenvrij meel (boekweitmeel, rijstmeel, etc.)