Recepten
Ontbijt
Glutenvrij
Bakken
Cake
Recette
Mug cake met havermout en pindakaas
Deze mug cake met havermout en pindakaas is een snel en gezond ontbijt. Meng een geprakte banaan, geklutst ei, havermout, lijnzaad, bakpoeder en pindakaas samen. Vet een mok of kommetje in met (kokos)olie, giet het mengsel erin, en bak het in de oven op 200 graden gedurende 20 minuten. Een vullend en voedzaam begin van je dag!
Couloir | Ontbijt |
---|---|
Cuisine | Amerikaans |
Portions | Voor 1 persoon |
Temps de préparation
Temps de préparation | 10 min |
---|---|
Temps de cuisson | 20 min |
Total | 30 minuten |
Fournitures
- Mengkom
- Mok (koffiemok)
Ingrédients
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 50 gram havermout
- 1 eetlepel lijnzaad
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel pindakaas
- beetje (kokos)olie om het schaaltje in te vetten