Cookinglife Outlet = Achetez avec des économies >
Livraison fiable à partir de notre propre stock par PostNL
Plus de 1 000 000+ de clients satisfaits vous ont précédé
Votre magasin de cuisine numéro 1 depuis plus de 10 ans
Recepten Vegetarisch Hoofdgerechten Lunch Hartig

Dit naanbrood met pesto en gegrilde groenten is su-per lekker als avondmaaltijd. Je bent ongeveer een 20-30 minuten bezig, maar terwijl de groenten grillen en het naanbrood in de oven zit, kun jij mooi wat anders doen. Lekker veel groenten en je kunt naar smaak natuurlijk nog andere groenten of kruiden toevoegen.

Recette

Naanbrood met pesto en gegrilde groenten

Naanbrood met pesto en gegrilde groenten is een snel en smakelijk vegetarisch gerecht, perfect voor lunch of diner. Het naanbrood wordt besmeerd met pesto en belegd met gegrilde aubergine, paprika, rode ui en tomaat, en vervolgens gegarneerd met geraspte kaas. Na 10 minuten in de oven ontstaat een kleurrijke, pizza-achtige maaltijd boordevol smaak.

Couloir Hoofdgerecht, Lunch
Cuisine Aziatisch
Portions 2 personen

Temps de préparation

Temps de préparation 15 min
Temps de cuisson 10 min
Total 25 minuten

Fournitures

  • Grillpan
  • Platte borden

Ingrédients

  • 2 naanbroden
  • 1 rode paprika
  • 1 aubergine
  • 1 gele paprika
  • ongeveer 100 gram pesto (bekijk hier een pestorecept)
  • 1 tomaat
  • halve rode ui
  • 2 handjes geraspte kaas

Hoe maak je naanbrood met pesto en gegrilde groenten?

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    2. Snijd de aubergine door de helft en over lengte in plakken. Snijd de rode en gele paprika’s in grove stukken. Grill de aubergine en paprika in ongeveer 8-10 minuutjes.
    3. Snijd de rode ui in halve ringen en snijd de tomaat in plakjes.
    4. Besmeer de naanbroden met pesto. Leg hier de aubergine, rode paprika en gele paprika op als ze gegrilld zijn. Maak af met de ui en garneer met geraspte kaas.
    5. Zet ongeveer 10 minuten in de oven (liefst met bovengrill) tot de kaas gesmolten is.