Recepten
Tussendoor
Suikervrij
Recette
Suikervrij bananenbrood met speculaas
Suikervrij bananenbrood met speculaas is een gezond tussendoortje, ideaal om mee te nemen voor onderweg. Het deeg van amandelmeel, rijpe bananen, eieren en speculaaskruiden wordt gemengd en in de oven gebakken tot goudbruin. Dit voedzame bananenbrood heeft een heerlijke kruidige smaak en kan gemakkelijk in plakjes worden ingevroren voor later gebruik.
Couloir | Tussendoor |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | Ca. 12 plakjes |
Temps de préparation
Temps de préparation | 50 min |
---|---|
Total | 1 uur |
Fournitures
- Cakeblik
- Mengkom
- Bakpapier
- Serveerschoteltjes
Ingrédients
- 160 gram amandelmeel
- 3 rijpe bananen (groot, anders 4 kleine)
- 3 eieren
- 2 eetlepels speculaaskruiden
- 1,5 tl bakpoeder
- 1 tl vanille extract
- snuf zout