Nagerechten
Glutenvrij
Recepten
Recette
Toetje met havermout en lemon curd
De lemon curd met havermout is een lekker, fris toetje! Die gemakkelijk te maken is.
Couloir | Nagerecht |
---|---|
Cuisine | Nederlands |
Portions | 2 personen |
Temps de préparation
Temps de préparation | 10 min |
---|---|
Total | 20 min |
Fournitures
- Slagroomspuit
- Mengkom
- Citroenrasp
- Hapjespan
Ingrédients
- Voor de bodem:
- 50 gram glutenvrije havermout
- 3 dadels ontpit
- 1 eetlepel kokosolie
- 1 eetlepel honing
- Voor de tussenlaag:
- 50 gram mascarpone
- 50 gram slagroom
- 20 gram kokosbloemsuiker
- Voor de lemon curd:
- 1 citroen
- 1 ei
- 2 eetlepels honing
- 50 gram kokosolie of boter