Houten Snijplank

Bent u op zoek naar een houten snijplank voor het snijden van al uw ingrediënten? Cookinglife heeft mooie houten snijplanken waar u al uw groenten, kruiden, brood en meer op snijdt. 

Filter op:

Houten Snijplank

Een houten snijplank heeft grote voordelen. Behalve dat de houten snijplanken goed zijn voor uw messen en deze langer scherp houden, zien de houten snijplanken er stijlvol uit. Omdat hout antibacteriële eigenschappen bezit, zijn de houten snijplanken van Cookinglife zeer hygienisch in gebruik.

Tip: Houten snijplanken houdt u mooi door het af en toe te behandelen met slaolie.

Houten snijplank Bamboe

De houten snijplank van bamboe fungeert niet alleen als echte blikvanger in elke keuken, maar is ook nog eens zeer hygiënisch in gebruik. Vanwege de hoge dichtheid van de oppervlakte, ontstaan er nauwelijks groeven in de bamboe houten snijplank. Daardoor kunnen zich minder bacteriën in de groeven nestelen. Daarnaast bezit bamboe van zichzelf een antibacteriële werking en stoot de bacteriën af.

Houten snijplanken voor brood

Brood snijden en serveren doet u op de mooie houten snijplanken van Cookinglife. Onze Amefa houten snijplank set met bijbehorend broodmes en kruimelopvangbak is een aanrader als u zelfgebakken brood of stokbrood aan tafel wilt snijden en de kruimels tot de broodplank wilt beperken. 

Houten snijplank kopen

Cookinglife heeft een ruime keuze aan houten snijplanken. Gaat u voor design en kwaliteit, dan zijn onze luxe houten snijplanken van bamboe een aanrader. Ook hebben we grote en kleine snijplanken voor divers gebruik en een kant-en-klare houten snijplank set dat uit een broodplank en een broodmes bestaat. Mooie houten snijplanken koopt u gemakkelijk online bij Cookinglife.nl