×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Koksmessen

44 producten

Koksmessen

Een koksmes is het meeste gebruikte mes in de keuken van de professionele kok en hobbykok. Dit belangrijke gereedschap is bij uitstek geschikt voor het snijden van groenten, vis en vlees. Voor het schillen is het grote koksmes minder geschikt. Daarvoor hebben we bij Cookinglife ook speciale schilmessen.

Cookinglife heeft voor u een uitgebreid assortiment samengesteld voorzien van de beste koksmessen en merken. Een koksmes is zeer stevig en bestaat uit twee delen: Het lemmet en het stevige handvat.

Koksmessen

Het snijvlak van een koksmes wordt ook wel het lemmet genoemd. Het driehoekige lemmet is gesmeed uit een RVS soort, welke gemakkelijk is schoon te maken en lang mooi blijft. Het lemmet van een koksmes loopt door tot in het handvat en is in het handvat aan elkaar geklonken. Dit zorgt ervoor dat het mes zeer stevig is en u er lang plezier aan zult beleven.

Vanaf het handvat wordt het lemmet geleidelijk aan dunner tot in de punt. Dit geldt voor zowel de breedte van het mes als voor de lengte. De overloop van het handvat naar het lemmet wordt ook wel de snede genoemd. Deze snede is in het mes gemaakt zodat u gemakkelijk op een plank kan snijden zonder dat uw hand klem komt te zitten tijdens het snijden.

De zool, het verbindingspunt tussen het handvat en het lemmet heeft vaak een verdikking zodat uw hand niet over het lemmet kan glijden en maakt het eenvoudiger om het koksmes op de juiste wijze  vast te houden. De lengte van een koksmes kan behoorlijk verschillen. Gemiddeld hebben de lemmeten van deze koksmessen een lengte vanaf 15 cm tot 35 cm.

Beste Koksmes

De koksmessen van Cookinglife zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bent u op zoek naar een  professioneel koksmes? Bekijk dan de koksmessen collectie van Diamant en Amefa. Deze messen zijn volledig vervaardigt uit RVS. Het strakke design en de naadloze overgang tussen lemmet en handvat, maakt het koksmes extra hygiënisch. 

Koksmes kopen?

Wilt u uw koksmessen collectie uitbreiden? Kies dan voor de koksmessen  van Dick. De messen zijn voorzien van verschillende handvatkleuren, waardoor u altijd hetzelfde mes kan gebruiken voor hetzelfde product. Kies voor het Dick koksmes groen om uw groenten mee te snijden en gebruik het Dick koksmes rood voor het snijden van vlees. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice. 

Wat voor koksmessen u ook zoekt, Cookinglife biedt u de beste koksmessen tegen de scherpste prijzen. Koop nu uw koksmes! 

 

Terug naar boven