Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Maxwell & Williams

263 producten

Maxwell & Williams

Maxwell & Williams Servies

Maxwell & Williams is een Australisch serviesmerk, marktleider op het gebied van porseleinen serviezen. Maxwell & Williams heeft een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding, is verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten en heeft een uitgebreide keuze in basis wit porselein waar u gemakkelijk mee kunt mixen.

De meest populaire en bekende serviescollecties van Maxwell Williams zijn de volgende:

De lijnen die Maxwell Williams in de collectie heeft, bieden een aangename veelzijdigheid in zowel vorm, design als kwaliteit. Binnen de uitgebreide collectie van Maxwell and Williams vindt u altijd iets om uw tafel aan te kleden in elke stijl die u wenst.

Maxwell & Williams Bestek

Cookinglife biedt sinds kort ook diverse besteklijnen van Maxwell & Williams aan naast o.a. Amefa Bestek. Het bestek van Maxwell Williams varieert van modern tot klassiek. Van een moderne besteklijn zoals de Maxwell & Williams Mondo tot een wat klassiekere als de Maxwell & Williams Cosmopolitan.

Maxwell & Willams Bekers

In samenwerking met diverse ontwerpers heeft Maxwell en Williams diverse gekleurde collecties samengesteld. Kijk daarvoor bijvoorbeeld bij Sue Janson Bekers of Maxwell Willams Kilburn .

Terug naar boven