Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Paella Pan

6 producten

Paella Pan

Maak je keuken compleet met een paella pan van Cookinglife! Paella geeft een mix van verschillende pittige smaken en onze pannen zijn hier qua grootte en warmtegeleiding perfect op afgestemd. De groottes die wij leveren variëren van 24 tot 42 centimeter. Dit gerecht doet het altijd goed op feestjes of bij diners. Dus ben je op zoek naar een scherp geprijsde paella pan? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment!

Paella pan voor inductie

Wanneer je in korte tijd een hoge temperatuur wilt bereiken tijdens het koken, kies dan voor een paella pan voor inductie. De warmte wordt goed geleid en na het klaarmaken kun je de paella heel makkelijk laten na garen. Vooral bij gerechten als deze met zeevruchten is het erg belangrijk dat het goed gaar is als je het serveert. Belangrijk om te vermelden is dat deze paella pan voor inductie niet in de vaatwasser kan.

Grote paella pan

Ga je voor je familie of een groep vrienden koken? Kies dan voor een grote paella pan van Cookinglife! Zo weet je zeker dat je voor iedereen genoeg eten kunt maken. Je zult vast lof ontvangen omdat ze het eten zo lekker vinden. Let goed op hoe je een grote paella pan hoort schoon te maken, het zou toch jammer zijn als je hem beschadigt. Ook is het erg belangrijk om met het juiste gerei in de pan te roeren om krassen te voorkomen. Dit doe je door een schuimspaan te gebruiken tijdens het koken. Dit en nog veel meer informatie vindt je bij Cookinglife!

Paella pan gietijzer

Het grote voordeel van een paella pan van gietijzer is dat je gemakkelijk voor veel mensen kunt koken. Cookinglife biedt een ruim assortiment aan pannen aan waaronder een vispan en hapjespan. Een paella pan van gietijzer is niet uitsluitend bedoeld voor paella, hij is juist heel veelzijdig omdat je met deze pan inductie, gas, keramisch, halogeen en elektrisch kunt koken. Start je zoektocht naar je favoriete paella pan van gietijzer bij Cookinglife!

Paella pan kopen

De plek waar je voordelig een paella pan kunt kopen? Cookinglife natuurlijk! Je kunt bij ons ook terecht voor specifieke pannen. Op onze site staat bij de kenmerken duidelijk vermeld of een pan in de oven kan en of hij bijvoorbeeld vaatwasserbestendig is. Jouw ideale pan ligt op je te wachten, je hoeft hem alleen nog maar te bestellen. Ben je van plan om een paella pan te kopen? Ontdek ons assortiment dan gemakkelijk online!

Terug naar boven