Recept
Asperges met warmgerookte zalm
Stap de lente binnen met ons heerlijke recept: Asperges met Warmgerookte Zalm! Een verfijnd gerecht dat de frisse smaak van witte asperges combineert met de rijke textuur van warmgerookte zalm, afgemaakt met ei, krieltjes en Hollandaisesaus.
| Gang | Hoofdgerecht |
|---|---|
| Keuken | Hollands |
| Porties | 2 |
Bereidingstijd
| Bereidingstijd | 30 min |
|---|---|
| Totaal | 30 min |
Benodigdheden
- Grote pan of aspergepan
- Steelpannetje
- Schuimspaan
- Maatbeker
- Staafmixer
Ingrediënten
- 1 kg asperges
- 500 g krieltjes met schil
- 2 eieren
- 500 g warmgerookte zalmfilet
- Handvol verse bladpeterselie, fijngehakt
- Zout en peper
- 100 g boter
- 1 eierdooier
- Citroensap
- Water