Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Schott Zwiesel

136 producten

Schott Zwiesel

De glazen van Schott Zwiesel zijn een ware musthave voor iedereen die van genieten houdt. Geniet van de perfecte vormgeving en het heldere glas die uw wijn, champagne of cocktail beter laat smaken. Alle glazen zijn gemaakt van Tritan kristalglas dat zorgt voor verhoogde helderheid en breukbestendigheid. Cookinglife beschikt sinds kort over een ruim assortiment aan Schott Zwiesel glazen. Van moderne cocktailglazen tot aan sierlijke wijnglazen, is er voor ieder wat wils!

Schott Zwiesel Kwaliteit

De kwaliteit van de glazen van Schott Zwiesel wordt gegarandeerd door het Tritan kristalglas en heeft daardoor 40% minder kans op een breuk dan een gewoon glas. Daarnaast zijn de glazen licht van gewicht en vallen op door hun moderne en elegante vorm. Tevens zijn alle glazen vaatwasserbestendig en behouden de glazen hun helderheid, zelfs na langdurig gebruik. Voor uitstekende kwaliteit en een lange levensduur bent u bij Schott Zwiesel aan het juiste adres. 

 

Schott Zwiesel Wijnglazen

Geniet van het gebruiksgemak met de Schott Zwiesel wijnglazen. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde sommoliers heeft Schott Zwiesel de speciale collectie genaamd Schott Zwiesel Fine ontwikkeld, die door hun vormgeving en functionaliteit wereldwijd experts overtuigen. Maar ook zijn de collecties Schott Zwiesel Diva, Schott Zwiesel Pure en Schott Zwiesel Taste een absolute aanrader voor de echte wijnliefhebbers. 

Schott Zwiesel Whiskyglazen

De beste manier om uw whisky te drinken is natuurlijk met de Schott Zwiesel whiskyglazen. Deze glazen vallen niet alleen op door het sterke glas, maar ook omdat het glas op een stijlvolle manier is gesneden. Neem als ware whiskyliefhebber eens een kijk in de gehele Schott Zwiesel Tavoro collectie. 

Terug naar boven