Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Servies Bedrukken

Wij kunnen voor u servies bedrukken! Dit doen we in samenwerking met diverse fabrikanten. Hierdoor kunnen we de juiste oplossing bieden voor uw vraag. Wij bieden het aan vanaf 120 stuks in de mix. Dus een combinatie van kopjes, schotels en borden is mogelijk. 

Hoe werkt het?

U kunt via het onderstaande formulier uw aanvraag indienen. U ontvangt afhankelijk van het gewenste servies en het aantal een catalogus waar u uit kunt kiezen. Vervolgens produceren wij na betaling van 19,50 euro een sample voor u. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw uiteindelijke bestelling. Als u akkoord bent met de geleverde kwaliteit, wordt uw opdracht in productie genomen. De productie van een sample duurt ongeveer 2 weken. Voor de sample ontvangen we graag een PDF of Photoshop bestand met uw logo of wat u wilt bedrukken.

Kwaliteit van bedrukt servies

Wij werken alleen met porselein servies wat bedrukt wordt. Dit servies moet voldoen aan diverse eisen. Afhankelijk van uw wens maken wij een selectie van geschikte merken. Dus van robuust tot exclusief, maken wij een voorstel voor u.

Levertijd 

De standaard levertijd voor bedrukt porselein is  4 tot 6 weken. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat de huidige collectie enkele jaren meegaan en dus nabesteld kunnen worden.

Referenties

U bent zeker niet de eerste en hopelijk niet de laatste. Diverse bedrijven als de ING Bank, Bolsius Nederland, Friesland Campina maar ook sportclubs en vakantieparken hebben door onze leveranciers hun servies laten bedrukken. 

Bedrukt servies aanvragen

 

 
* verplicht
 
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10187 reviews