Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Slagroompatronen

10 producten

Slagroompatronen

Heeft u nieuwe patronen nodig voor in uw slagroomspuit? Bij Cookinglife vindt u vele nieuwe slagroompatronen. Of u nou maar 10 nieuwe patronen hoeft of liever gelijk een set van 100 stuks aanschaft, u vindt het bij ons. We hebben naast Mosa en Kidda slagroompatronen ook universele slagroompatronen voor elke slagroomspuit.

Slagroomspuit patronen

Slagroomspuit patronen, die ook wel eens gebruikt worden als lachgas patronen, bevatten gas waarmee de slagroom mooi luchtig uit de slagroomspuit wordt geperst. Met gebruik van een slagroomspuit met patronen krijgt u ook nog eens meer slagroom uit room dan wanneer u de room met de hand opklopt.

Universele slagroompatronen

Het handige aan onze universele slagroompatronen is dat ze voor alle merken en soorten inzetbaar zijn. Onder andere voor spuiten van Kidde, Mosa, iSi en Cosy & Trendy kunt u deze multi-toepasbare vullingen aanschaffen. Heeft u een Kayser of Hendi apparaat? Ook dan hoeft u voor navulling niet verder te zoeken! Met verpakkingen in hoeveelheden tussen de 10 en 100 stuks kunt u weer een tijdje vooruit met uw slagroomspuit. Kies uw gewenste hoeveelheid en bestel uw universele slagroompatronen eenvoudig bij Cookinglife.

iSi slagroompatronen

Zorg dat er voldoende druk op de ketel - of eigenlijk spuit - staat met onze iSI slagroompatronen! Zodra de oude capsule leeg is, kunt u deze met gemak vervangen. In ons ruime assortiment vindt u verpakkingen van 10 of 50 stuks. De iSi slagroompatronen zijn eveneens te gebruiken voor Kidde en Kayser apparaten. Daarnaast kunt u deze navullingen prima gebruiken in de horeca! Kies voor de hoogste kwaliteit met deze patronen van het gerenommeerde merk iSi.

Mosa slagroompatronen

Om onze hoogwaardige Mosa slagroompatronen te gebruiken, hoeft uw apparaat niet van hetzelfde merk te zijn. U kunt ze namelijk ook inzetten om spuiten van onder andere Kidde, Sparklets, iSi en Kisag na te vullen. Alla capsules zijn gekalibreerd afgevuld en bovendien nauwkeurig gecontroleerd. Koppel de patroonhouder los en breng het patroon met de dunne kant in het apparaat. Draai de houder met de klok mee tot u gas uit het patroon hoort vloeien. Na nog een klein stukje verder te schroeven is uw spuit klaar voor gebruik! Zo gemakkelijk vervangt u Mosa slagroompatronen.

N2O patronen

Al onze navullingen bestaan uit N2O patronen. Voluit heet dit gas Distikstofmonoxide en is een verbinding van stikstof en zuurstof. In de volksmond wordt het ook wel lachgas genoemd. Omdat het goed in vetten oplosbaar is, wordt het als drijfgas in spuitroom toegepast. We raden u aan om uw N2O patronen op een koele, droge en veilige plek buiten het bereik van kinderen en huisdieren te bewaren. Let op: het is belangrijk dat u capsules van een bekend merk bestelt. B-merken zijn in de regel ongecertificeerd afgevuld en kunnen schade toebrengen aan uw slagroomapparaat. Kies daarom altijd voor kwaliteit!

Slagroompatronen kopen

Koop nu ook voordelig uw slagroompatronen online. Profiteer van hoge korting door gelijk een set van 100 stuks te bestellen of neem een kleinere set wanneer u de patronen niet vaak nodig heeft. Ook andere accessoires voor het maken van de heerlijkste cakes en taarten zijn volop in onze ruime voorraad aanwezig. Zo kunt u bij Cookinglife allerlei verschillende taartvormen bestellen. En wilt u uw slagroom of glazuur vakkundig over uw baksels verdelen? Dan is een hoge kwaliteit glaceermes uw beste vriend! Bekijk alle keukenhulpjes op onze website. Heeft u vragen over het artikel? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar boven