Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Smaakstoffen

28 producten

Smaakstoffen

Baksels met een smaaksensatie maak je in een handomdraai. Onze smaakstoffen zijn er met de natuurlijke smaak van fruit, maar ook met zoete smaken die synoniem staan voor de kermis. Ze zijn geschikt om je botercreme, bavarois, ijs en diverse vullingen een heerlijke smaak te geven. Daarnaast zijn de meeste smaakstoffen te gebruiken bij het bakken. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze smaakstoffen!

Strong>Tip: bekijk altijd de specificaties van het product voor de exacte toepassingen en ingrediënten.

Natuurlijke smaakstoffen

Bij Cookinglife vindt je naast de verschillende smaakpasta’s met natuurlijke smaakstoffen ook geconcentreerde smaakstoffen. Deze laatste zijn in het bijzonder geschikt voor fondant en marsepein. Dat komt doordat er weinig nodig is voor een maximale smaak. Wanneer je de smaakstof toevoegt, verandert de structuur van de fondant en marsepein minimaal. Een hoge concentratie betekent trouwens niet dat er geen natuurlijke smaakstoffen in zitten.

Smaakstoffen kopen

Maak het jezelf makkelijk door smaakstoffen online te kopen bij Cookinglife. Wij hebben een ruim aanbod en zorgen voor een snelle levering. Elke bakker kan aan de slag met onze smaakmakers. Je kan trouwens niet alleen smaakstoffen kopen, maar ook alle overige ingrediënten die je nodig hebt voor het bakken. Net als de materialen die je erbij gebruikt. Denk aan handmixers, beslagkommen en taartvormen. Bekijk ons gehele assortiment voor al jouw handige hulpjes.

Terug naar boven