Populaire producten

Spiegelau

Spiegelau heeft al een vooruitziende blik sinds de 16e eeuw. Er is al vijf eeuwen lang gewerkt aan het maken van glaswerk en heden ten dage biedt Spiegelau porselein en glaswerk aan voor onder andere de horeca. Het merk heeft een geschiedenis van high-perfomance. Sinds 2004 behoort Spiegelau tot Riedel Glass works samen met het merk Nachtmann.

Spiegelau glazen

Spiegelau heeft verschillende series met verschillende soorten glazen. Zo zijn er bijvoorbeeld Spiegelau bierglazen en Spiegelau whiskeyglazen. Daarnaast biedt het merk ook longdrinkglazen aan.  Deze glazen zijn ook verkrijgbaar in een mooie giftbox.

Spiegelau wijnglazen

De Spiegelau wijnglazen collectie bestaat uit wijnglazen afkomstig van verschillende series van het merk. De glazen zijn milieuvriendelijk vervaardigd.  Er is onder andere de Spiegelau Authentis Casual serie die de smaken en aroma’s van wijn nog beter uit de verf doet komen. Daarnaast is er de Spiegelau Willsberger Anniversary collectie die 30 jaar geleden werd ontworpen door Johann Willsberger en tot op heden één van de meest succesvolle series is. De glazen zijn gemaakt van loodkristal.

Spiegelau bierglazen

Er zijn verschillende Spiegelau bierglazen te vinden in het assortiment. Elk bierglas is geschikt voor een bepaalde biersoort. Zo zijn de bierglazen van de Spiegelau Craft collectie geschikt voor donkerbruin tot zwart bier en India Pale bieren. De bierglazen van de Spiegelau Willsberger collectie hebben een prachtige en complexe vorm en zijn gemaakt van loodkristal.