×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Spiraalsnijder

17 producten

Hoe werkt de OXO Spiraalsnijder Pro?

Bekijk de video

Spiraalsnijder

Gezonde en feestelijke maaltijden zet u in een handomdraai op tafel met een spiraalsnijder van Cookinglife. Voor wie graag wat meer groente zou willen eten of voor kinderen die hun bord opzij schuiven als er teveel groen in hun pasta zit zijn ze ideaal. Met een spiraalsnijder kunt u uw favoriete groentes in een handomdraai omtoveren in een gezond bord courgettepasta of vrolijke salade. Zelfs uw drankje kunt u ermee opfleuren. U kunt niet alleen groentes draaien, maar ook fruit zoals appel, peer of meloen!

Spiraalsnijder gebruiken

De messen van spiraalsnijders zijn zeer scherp, voorzichtigheid is daarom altijd geboden. De spiraalsnijder gebruiken is niet moeilijk. Zeker niet met de uitgebreide omschrijving en zelfs een handig en inspirerend filmpje die Cookinglife u van elk product afzonderlijk geeft. Wat de snijders naast de scherpe messen met elkaar gemeen hebben, is dat u gemakkelijk de spiraalsnijder kunt gebruiken om mooie slierten groente en fruit te maken. Naast spiraalsnijders heeft Cookinglife nog veel meer snijders en ontpitters die uw werk in de keuken een stuk makkelijker maken.

Tip! De restjes van de groente kun je perfect gebruiken voor een overheerlijke soep.

Spiraalsnijder aardappel

De lekkerste aardappeltwisters kunt u nu ook thuis maken met een speciale spiraalsnijder voor de aardappel! Met het uitgebreide assortiment professioneel keukengerei van Cookinglife kunt u  een schitterend diner vanuit uw eigen keuken op tafel zetten. U kunt niet alleen twisters maken, maar ook met de spiraalsnijder aardappel uithollen. Met het keukengerei uit ons ruime assortiment creëert u eenvoudig verrassende gerechten!

Spiraalsnijder kopen

Geïnspireerd? U kunt uw spiraalsnijder kopen met een klik op de knop! Direct aan de slag met uw spiraalsnijder. Cookinglife heeft ze allemaal, van handzaam en eenvoudig tot zeer uitgebreid met diverse opzetstukken voor variatie en verschillende diktes. Wil je een spiraalsnijder kopen voor jezelf of om kado te geven? Het gebruik ervan is voor iedereen een feestje!

Terug naar boven