Vleesmolen

Maakt u gerechten graag op uw eigen manier klaar? Met de vleesmolens van Cookinglife.nl maakt u zelf de lekkerste worsten, gehakt paté en meer op geheel ambachtelijke wijze. 

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Vleesmolen

Vleesmolen

Niet alle supermarkten en slagerijen verkopen gehakt van lam, geit, kalkoen of kip. Met een vleesmolen van Cookinglife maakt u van alle soorten vlees uw eigen gehakt. Op deze wijze weet u precies wat u door de molen haalt en bepaalt u zelf de kwaliteit en het vetgehalte van het gehakt.

Vleesmolen kopen

Cookinglife.nl heeft een breed assortiment aan vleesmolens. In onze webwinkel vindt u onder andere hand aangedreven vleesmolens waarmee u bijvoorbeeld ambachtelijke worsten maakt. Onze gietijzeren vleesmolens malen uw vlees tot gehakt en zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van gehakt? Dan is de elektrische vleesmolen uw grote vriend.

Westmark vleesmolen

In onze webwinkel vindt u een groot aanbod aan vleesmolens van Westmark. Net zoals alle andere keukenaccessoires van Westmark zijn ook de vleesmolens van hoge kwaliteit. De Westmark vleesmolens zijn er in diverse maten en materialen. Van prachtig gietijzer tot praktisch kunststof.
En alleen bij Westmark haalt u meer uit uw vleesmolen.  Dankzij de bijpassende koekjesschijf maakt u ook heel eenvoudig koekjes met uw vleesmolen.

Vleesmolens

In ons assortiment vindt u diverse vleesmolens en verschillende accessoires. Zo hebben we grote en kleine vleesmolens. Met de elektrische vleesmolens voor zowel thuis als in de horeca verwerkt u snel en eenvoudig grote hoeveelheden vlees en kunt u kiezen uit grove of fijne gehaktschijven. Met de vleesmolens van Cookinglife maakt u de lekkerste ambachtelijke worsten en meer.