Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Zakelijk bestellen bij Cookinglife

 

Offerte voor

* verplicht
 

Vraag hieronder een offerte aan voor uw gewenste producten. Voor meer dan 10 stuks en 250 euro kunnen wij een zakelijke offerte voor u uitbrengen. 

Betaal achteraf op factuur bij Cookinglife

Wilt u uw servies, bestek, pannen of andere keukengerei eenvoudig online kopen en achteraf betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan, u krijgt dan een unieke kortingscode die u vaker kunt gebruiken. Als u uw bestelling compleet maakt in de webshop, dan kunt u uw KVK- en BTW nummer invullen. Als u geaccepteerd wordt, betaald u pas 14 dagen na levering van de goederen.  Let op: Bij het invoeren van uw BTW nummer geen spaties of punten gebruiken.

Servies bedrukken?

Wij werken nauw samen met diverse fabrikanten en kunnen vanaf 250 stuks in de mix uw servies bedrukken.  Dus een combinatie van kopjes, schotels en borden. Interesse of behoefte aan meer informatie? Kijk hier voor alles omtrent bedrukken van servies.

Vaker bij ons bestellen?

Dat kan! Wij helpen u daar natuurlijk graag bij. Zelfs als u producten zoekt die wij niet online hebben staan, gaan wij voor u aan de slag! Als dit aangeeft bij uw offerte aanvraag, maken wij een unieke code aan voor u waardoor u eigen prijzen krijgt in onze winkel.

Product niet gevonden?

Geef het in uw aanvraag door aan ons en wij gaan opzoek voor u. Wij hebben contact met diverse fabrikanten en hebben daardoor toegang tot tienduizenden artikelen.

Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10187 reviews