Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Zakelijk bestellen bij Cookinglife

Van plan om een grote bestelling te plaatsen? Bij Cookinglife bieden wij de mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij een bedrag vanaf 250 euro. Wij bieden onze zakelijke klanten graag extra service aan, kom in contact met onze adviseurs via het offerteformulier onderaan de pagina of via onderstaande kanalen: 

Let op: We behandelen alleen offertes met bedragen boven de 250 euro. Ligt het bedrag onder de 250 euro? Dan kan dit op de reguliere manier besteld worden via de webshop.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs zullen je persoonlijk begeleiden in het proces. Een van onze medewerkers zal er voor zorgen dat jij zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over onze producten en je ondersteunen bij het maken van de juiste keuze dat bij jou en jouw bedrijf past. Om jouw vraag te beantwoorden zijn zij bereikbaar via mail of telefoon. Wanneer je contact opneemt met onze adviseurs, dan streven zij ernaar om binnen 2 werkdagen een passende offerte op te stellen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de grootte van jouw bestelling en zullen je vervolgens voorzien van de beste aanbieding.

Tijdens het maken van een offerte berekenen wordt er gekeken of er een korting kan worden aangeboden op jouw aanvraag. Mocht dit mogelijk zijn, zal dit te zien zijn op de ontvangen offerte. Wordt er geen korting aangeboden? Dan is het bedrag te laag om er een korting over te leggen of is het artikel al afgeprijsd. 

Gepersonaliseerde producten

Ook bieden wij de mogelijkheid om verschillende mokken, serveerplanken of glaswerk te laten personaliseren met jouw bedrijfslogo. Onze medewerkers geven je graag meer informatie over de keuze uit producten en de mogelijkheden van het bedrukken.

Offerte aanvraag

Voor het aanvragen van een offerte ontvangen wij graag de volgende informatie:

  • Overzicht artikelen en bijbehorende aantallen
  • Bedrijfsnaam en BTW-nummer

Let op: Tijdens de offertefase worden er geen producten gereserveerd en/of besteld bij onze leveranciers.

 

Offerte voor

* verplicht
 
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews