Messenblok

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Messenblok

Een messenblok is een hulpmiddel voor het op een veilige manier opbergen van keukenmessen. Ieder messenblok is gemakkelijk plaatsbaar op uw keuken aanrecht. U kunt dus zelf bepalen welke plek op het aanrecht het handigst is voor u en staan uw messen altijd binnen handbereik. Een messenblok zorgt er voor dat u zich niet per ongeluk kunt snijden aan een scherp mes, wat wel kan wanneer deze in uw keukenlade zou liggen.

Messenblok inclusief messen

Wat is er nou makkelijker dan in één keer een messenset te bestellen met een bijpassend messenblok? Bij Cookinglife vindt u de meest mooie messenblokken, geleverd met prachtige keukenmessen. In ons assortiment vindt u mesblokken van Sabatier, Victorinox, Homeij, Diamant, Kerona en Amefa. Deze zijn allen gevuld met basic keukenmessen die in geen enkele keuken mogen ontbreken! Zo bestaan deze messensets onder meer uit een schilmes, een tomatenmes, een koksmes, een broodmes en een aanzetstaal.

Messenblok zonder messen

Heeft u al prachtige keukenmessen in huis en wilt u deze op een veilige manier opbergen? Een messenblok biedt hier uitkomst voor. Daarom zijn deze ook zonder messen verkrijgbaar bij Cookinglife. Deze messenblokken zonder messen zijn voorzien van standaard maten zodat de meest gangbare messen hier eenvoudig in te plaatsen zijn. Naast insteekblokken vindt u bij Cookinglife ook het prachtige ToJori design messenblok. Dit innovatieve messenblok bestaat uit een magneet waar u uw messen gemakkelijk tegenaan kunt plaatsen. Het blok met sterke magneten biedt ruimte aan ongeveer 8 keukenmessen.

Houd uw messen in optimale vorm!

Wilt u uw messen optimaal onderhouden? Slijp deze dan eens in de zoveel tijd weer scherp met een messenslijper, wetstone of aanzetstaal. Zo voorkomt u dat uw messen bot worden en behouden deze hun kwaliteit. Wanneer u een keukenproduct zoekt,  maar niet kunt vinden op Cookinglife, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken of we het door u gewenste product kunnen leveren.