Recept
Gegrilde perzik & burrata salade
De perfecte balans van smaken en texturen in één salade.
| Gang | lunch |
|---|---|
| Keuken | n.v.t. |
| Porties | 4 |
Bereidingstijd
| Bereidingstijd | 15 |
|---|---|
| Oventijd | 0 |
| Opstijven min. | 0 |
| Koeltijd | 5 |
| Totaal | 30 |
Benodigdheden
- grillpan
- koekenpan
- serveerschaal
Ingrediënten
- 4 rijpe perziken
- gewassen en in plakken van ongeveer 1 cm dik gesneden
- 200 g burrata kaas
- op kamertemperatuur
- 100 g rucola ( verse en gewassen)
- 50 g walnoten
- grof gehakt
- 2 eetlepels balsamico glazuur (ouderwetse
- geconcentreerde variant voor een zoet-zure finish)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1/2 theelepel zeezout (of naar smaak)
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper