Recepten
Lunch
Vis
Glutenvrij
Hoofdgerechten
Recept
Salade met makreel, komkommer en avocado
De salade met makreel, komkommer en avocado is een frisse en snelle maaltijd, perfect voor lunch of diner. Gerookte makreel wordt gecombineerd met avocado, komkommer, paprika en verse spinazie of veldsla. Een eenvoudige dressing van olijfolie, citroensap, peper en zout maakt het gerecht af, en de muntblaadjes geven een extra frisse touch.
Gang | Hoofdgerecht, Lunch |
---|---|
Keuken | Grieks |
Porties | 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 5 min |
---|---|
Totaal | 5 minuten |
Benodigdheden
- Slakom
- Slabestek
- Snijplank
- Keukenmes
- Diepe borden
Ingrediënten
- 200 gram gerookte makreel
- 1 avocado
- 100 / 150 gram spinazie of veldsla
- halve komkommer
- 1 rode paprika
- paar blaadjes munt
- olijfolie
- peper en zout
- citroensap