Recepten
Nagerechten
Glutenvrij
Recept
Trifle met slagroom, rood fruit en glutenvrije koekjes
Trifle met slagroom, rood fruit en glutenvrije koekjes is een snel en feestelijk dessert, perfect voor een etentje. Laagjes opgeklopte slagroom met mascarpone worden afgewisseld met verkruimelde glutenvrije koekjes en vers rood fruit zoals bosbessen, frambozen en bramen. Het geheel wordt opgebouwd in glazen en gegarneerd met extra fruit en koekkruimels voor een prachtig en smakelijk resultaat.
Gang | Nagerecht |
---|---|
Keuken | Engels |
Porties | 2 Porties |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 10 min |
---|---|
Totaal | 10 minuten |
Ingrediënten
- 250 ml slagroom
- 2 eetlepels mascarpone
- 5 á 6 koekjes (afhankelijk van de grote)
- 2 handjes rood fruit, bijv. bosbessen, frambozen en bramen
- 1 eetlepel (kokosbloesem)suiker