Populaire producten

Serviesgoed Kopen

Wanneer u op zoek bent naar nieuw servies, bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Bij ons vindt u hele serviessets, maar ook los servies zodat u zelf uw serviesset kunt samenstellen. Wilt u een mooi serviesset samenstellen van één collectie zodat alles goed bij elkaar past? Kies een product uit naar wens. Op de productpagina kunt u klikken op de naam van de collectie om vervolgens alle bijpassende producten van dezelfde collectie in één overzicht tevoorschijn te halen en zo uw gehele serviesset samen te stellen.

Op Cookinglife vindt u serviesgoed van verschillende materialen. Heeft u liever porseleinen servies of wilt u toch liever aardewerk servies? Bij ons vindt u servies van verschillende materialen. Ook kunt u daarbinnen nog kiezen voor strakke designs of stijlvol servies met prints. Naast wit servies, heeft u bij ons keuze uit vele andere kleuren zoals zwart, geel, blauw, groen en beige. Voor iedereen is wel passend serviesgoed te vinden. 

Serviesgoed compleet

Met de producten uit de serviescollectie van Cookinglife maakt u uw serviesset compleet. Dineer van de mooiste diepe borden of platte borden. Eet pizza op een écht pizzabord en pasta op een speciaal pastabord. Presenteer uw amuses op één van onze stijlvolle amuselepels of aperoborden uit de collectie amuse servies en uw dessert op een mooi dessertbord. Geniet van soep of yoghurt in een trendy kom uit onze kommen collectie. Eet een snackje uit één van de bijzondere schalen en drink punch uit een luxe bowlschaal.  Maak de ontbijttafel compleet met een mooie tas voor uw melk, een senseobeker voor uw koffie en een ontbijtbord voor uw brood. Mag er niets ontbreken op de ontbijttafel? Kies dan een passende melkkan en suikerpot voor op tafel. 

Serviesgoed merken

Bij Cookinglife vindt u meerdere merken servies. Zoek u servies van een bepaald merk? Hieronder een overzicht van onze beste serviesmerken:

  • Boerenbont
  • Cosy & Trendy
  • Luminarc
  • Bormioli

Wilt u design serviesgoed? Voor wie écht iets anders wil in de buffetkast, hebben we meerdere collecties met vierkant servies en rechthoekig serviesgoed. Deze collecties bieden het vierkante servies aan in de kleuren wit en soms ook zwart.  Mag het van u wel wat minder strak, maar wel design? Bekijk dan eens de Cosy & Trendy producten uit de Laguna Azzurro collectie. Deze kleurrijke en bijzondere collectie misstaat zeker niet op de keukentafel. 

Serviesgoed online kopen

Bespaar uzelf gesleur en bestel uw servies eenvoudig en snel online. Geen gesleep met breekbare artikelen en geen lange zoektocht naar een compleet serviesset. Uw serviesset stelt u eenvoudig samen op Cookinglife.nl!