×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Theedoos

25 producten

Theedoos

Hoe bewaar jij je thee? Thee kun je het beste droog en afgesloten bewaren. Zo behoud je de gezondheidseffecten en de smaak! Thee neemt namelijk geur en vocht in zich op. Hierdoor gaat de smaak van de thee verloren. Daarnaast hebben theesoorten zoals groene- en zwarte thee een hoop gezondheidsvoordelen. Deze behoud je door het juist opbergen van de zakjes! Met een theedoos kun je theezakjes droog bewaren én al je smaken netjes opbergen. De theedozen van Cookinglife hebben meerdere vakjes. Als je graag in een oogopslag wilt zien welke theesoorten je nog in huis hebt, kun je kiezen voor een theedoos met glazen vensters

Houten Theedoos

Op zoek naar een stijlvolle houten theedoos? Een houten theedoos kan een leuke aanvulling zijn bij een gezellige high tea thuis. Leuk om op deze manier thee aan te bieden aan je visite. Organiseer je theezakjes in de verschillende vakjes en laat je gasten hun favoriete smaak kiezen. De houten theedozen zijn er in verschillende formaten en kleuren. Je kunt kiezen voor een glazen venster of een houten venster. Welke theedoos kies jij?

Luxe Theedoos Kopen

Een luxe theedoos is perfect wanneer je meer zoekt dan een praktische oplossing. Ken je een echte theeliefhebber? Dan is dit een perfect cadeau. Vul een luxe theedoos met verschilende smaakjes. De verschillende prachtig uitgevoerde modellen, zoals de 12-vaks theedoos van Pickwick of de 6-vaks theedoos van Tea Time, zijn bijvoorbeeld erg leuk om cadeau te doen. Ze zijn ook uitermate geschikt voor de horeca.

Terug naar boven