Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL
Meer dan 1.000.000+ tevreden klanten gingen je voor
10+ jaar uw nummer 1 kookwinkel
Recepten Vegetarisch Bijgerecht Snacks Borrelhapjes Kerstrecepten Kazen

Bereid deze feestelijke Camembert met jam voor als een verfijnde toevoeging aan jouw kerstborrel of kerstdiner. Dit eenvoudige recept combineert moeiteloos smaken in een stijlvolle presentatie, waardoor het een ware traktatie wordt voor je gasten.

Recept

Kerstige Camembert

Met bosvruchtenjam

Gang bijgerecht
Keuken Hollands
Porties voor 1 camambert

Bereidingstijd

Bereidingstijd 5 min
Totaal 5 min

Benodigdheden

  • Groot scherp mes
  • Uitsteek vormpjes/ koekvormpjes

Ingrediënten

  • 1 camambert
  • 3 el. (bosvruchten)jam
  • takje verse tijm of rozemarijn
  • verse bramen
  • crackertjes of een stokbrood

Kerstige Camembert

    1. Snijd de bovenkant van de camembert af (ongeveer 1 cm dik).
    2. Druk het gekozen vormpje uit in de “deksel” die is ontstaan.
    3. Smeer de opengesneden camembert in met de rode vruchten jam.
    4. Plaats de deksel weer terug op de camembert.
    5. Garneer het met wat bramen en een takje tijm of rozemarijn!