Taartplateaus

Filter op:

Taartplateaus

U heeft een taart gemaakt en u moet hem kwijt in de koelkast of op de keukentafel. Hiervoor is een taartplateau de oplossing. Hier plaatst u gemakkelijk een taart of andere hapjes uiteraard. Zo zijn ze gemakkelijk op te bergen in de koelkast bijvoorbeeld. Om uw gebak en taart extra vers te houden zijn er plateau's met deksel en stolp verkrijgbaar. 

Taartplateau

De plateau's zijn van kunststof en gaan daarom lang mee. Naast een taart kunt u ook ander gebak kwijt op onder andere de cakeplateau. Deze is rechthoekig in plaats van rond. Voor extra versheid en voornamelijk een luxe uitstraling kunt u een extra afdekstolp bestellen. Een stolp houdt uw taart en gebak vers en straalt luxe uit. 

Hoe serveer je een taart nou mooier dan op een taartstandaard? Heeft u een feest, verjaardag of een ander gelegenheid waar taart bij komt kijken? Onze taartstandaarden bieden de oplossing om op een leuk en feestelijke manier de taarten te plaatsen. Naast de 'standaard' plateau's op voet zijn er draaibare taart standaarden of met stolp. Heeft u een groot feest en moet er veel taart uitgedeeld worden? Dit is mogelijk door de standaarden met meerdere plateau's. Hierdoor kunt u 3 of zelfs 4 taarten tegelijk plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze voor andere hapjes te gebruiken. Zo wordt taart eten een ware feest!

Taartplateau Kopen

  • Glas / kunststof / RVS
  • Voor meerdere taarten mogelijk
  • Ook voor andere hapjes