×
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 59,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Populaire producten

Glaswerk & Cocktailbenodigdheden

Alles voor het maken van een heerlijk drankje en het serveren van het drankje op een mooie, speciale manier vindt onder deze categorie van Cookinglife. Maak uw eigen frisdrank met een SodaStream apparaat, een cocktail met een cocktailshaker of serveer wijn in een stijlvolle wijnkoeler met mooie wijnglazen erbij. Het kan allemaal met de producten uit de collectie van Cookinglife.

Cocktails Maken

Voor het maken van heerlijke tropische cocktails bestelt u hier professionele cocktailshakers inclusief handige accessoires als een snijplank en blender. Zeker weten dat u niet teveel betaalt? Vergelijk onze prijzen van kwaliteitsproducten voor het maken van cocktails gerust met andere webshops.

Frisdrank maken?

Uw eigen frisdrank maken? Het kan met de producten van SodaStream. Het merk SodaStream heeft meerdere luxe design frisdrank apparaten in verschillende kleuren. Voor het maken van frisdrank met de SodaStream heeft u keuze uit vele verschillende siropen waardoor u naast cola, sinas en cassis ook uw eigen energiedrank, ice tea of ander frisdrank kunt maken. Tevens zijn er light siropen en siropen met stevia om de frisdranken nog gezonder te maken.

 

Wijnglazen en wijnaccessoires

Iedereen die wel van een glaasje wijn houdt, kan zijn geluk niet op met de producten van Cookinglife. Naast het uitgebreide assortiment wijnglazen voor rode wijn en witte wijn, ook vele accessoires zoals wijnkoelers, wijnrekken, kurkentrekkers, karaffen en flessenhouders. Alles om uw wijn goed te bewaren en op een mooie en lekkere manier te serveren.

Koffie en thee benodigdheden

Alles voor een heerlijk kopje koffie of kopje thee vindt u in de categorie koffie & thee. Van percolators en cafetières tot theekisten en koffiepad bewaarbussen.

Glaswerk kopen?

Ga voor uw glaswerk en accessoires naar Cookinglife. Hier betaalt u nooit teveel voor uw glaswerk en keukenaccessoires dankzij onze scherpe online prijzen. Bestelt u vandaag nog? Dan heeft u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis! Bel ons gerust wanneer u nog vragen heeft over een artikel.