Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Decanteerkaraffen

Nieuwste producten:

42 producten:

Waarom en hoe moet je wijn decanteren?

Bekijk de video

Decanteerkaraffen

Geef een goede wijn de tijd om te rusten en te luchten voor u hem drinkt. Het overschenken in een decanteer karaf is een uitstekende manier om de droesem van de wijn te scheiden. Daarnaast krijgt de wijn gelegenheid om te ademen, zodat alle aroma’s tot volle ontwikkeling kunnen komen. Een decanteer karaf neemt bij Cookinglife vele vormen.

Wijn decanteer karaf

Zowel jonge, fruitige als vol gerijpte wijnen geven hun geheimen prijs in een wijn decanteer karaf. Met Cookinglife verkent u de grenzen van de smaakbeleving. Zo hebben wij naast een wijn decanteer karaf ook wijnkoelers voor de juiste temperatuur van uw wijnen die het liefst koel drinkt. Of u kunt de exclusieve wijnen extra rust even in een van onze design wijnrekken. Richt uw huiskamer, keuken of eettafel op een bijzondere manier in met Cookinglife. Wij zorgen voor een snelle levering!

Decanteer karaf kristal

Glanzend glas heeft een bijzondere schittering die een gedekte tafel in een warme gloed hult. Dit bijzondere effect vindt u terug in een decanteer karaf kristal van bijvoorbeeld Chef & Sommelier Vinarmony. Deze oogt niet alleen mooi, maar geeft uw smaakpupillen kans op een ware smaaksensatie. Chef & Sommelier is bekend van de bijzondere wijnglazen met een speciale vorm voor elk aroma! Met een decanteer karaf kristal uit onze designcollectie van Cookinglife zorgt u voor een schitterend gedekte tafel.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews