Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Waterglazen

213 producten

Waterglazen

Water is een goede dorstlesser bij menig diner en kan prima gedronken worden naast een goede wijn of koffie. Met de waterglazen van Cookinglife zet u een mooie tafelschikking extra kracht bij. Onze waterglazen hebben een bijzonder design en zijn verkrijgbaar in meerder variaties, van klassiek, strak en modern tot sober en ingetogen. De frivole Bourgondiër kan zich helemaal uitleven met de kleurrijke waterglazen van LSA. Elk glas van deze collectie heeft een gedurfd ontwerp dat bij velen in de smaak valt. Cookinglife heeft een ruime keuze!

Waterglazen

Water is één van de belangrijkste elementen die de mens nodig heeft. Een waterglas naast het bed of waterglazen om uw dinertafel compleet te maken. Bij Cookinglife vindt je ze allemaal. Water reinigt namelijk het smaakpalet. Daardoor brengt het nieuwe smaken tot leven. Waterglazen zijn dan ook de ideale aanvulling bij elke gang van een diner en een uitstekende ondersteuning van een mooie wijn of lekker kopje koffie.

Gekleurde waterglazen

Water is helder. Gekleurde waterglazen geven deze neutrale drank net dat beetje extra! De sprankelende dorstlesser komt verrassend goed tot zijn recht in trendy gekleurde waterglazen van Bormioli, LSA, Arcoroc of één van de vele andere merken die wij verkopen. Naast vele formaten en kleuren kunt u bij Cookinglife ook verschillende dessins vinden. Die geven net weer even een ander accent.

Waterglazen op voet

Net als frisdrankglazen niet enkel en alleen het longdrinkglas beslaat, hebben wij ook elegante waterglazen op voet. Juist voor wie geen alcohol drinkt zijn ze een waardevolle aanvulling. Waterglazen op voet geven een gevoel van waardering voor de meest ultieme drank die er bestaat, water. In ons uitgebreide glasservies collectie vindt u voor iedere wens een geschikt glas.

Geslepen waterglazen

Nachtmann is onder andere een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het slijpen van glas. Geslepen waterglazen geven uw diner een extra luxe uitstraling. Durobor is een ander vooraanstaand merk dat bijzondere geslepen waterglazen aanbied. Ook wijnglazen en whiskyglazen met een fraai reliëf hebben wij in ons ruime assortiment.

Waterglazen kopen

Stijlvol dineren, een exclusief cadeau of een alledaags waterglas kopen? Bekijk het gehele assortiment op Cookinglife. Laat u inspireren door ons brede aanbod. Van onverwoestbaar gehard glas tot delicaat geslepen kristal. U hoeft niet bang te zijn dat je glas in scherven aankomt. We leveren alles even snel en zorgvuldig!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews