Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Schenkkannen

51 producten

Schenkkannen

Voor het stijlvol serveren van koude en warme dranken is een schenkkan ideaal. Een kan vol drinken zorgt er bovendien voor dat het sneller en gemakkelijker is om de glazen van uw gasten of uzelf bij te vullen. Schenkkannen vindt u bij Cookinglife in verschillende uitvoeringen. Van basic tot modern design en van glaskleurig tot alle kleuren van de regenboog. Een topper uit onze collectie, LSA Asher, heeft karaffen in allerlei kleuren maar ook in basic transparant. U kunt kiezen uit een schenkkan van 1000 en van 1500 ml. Zoekt u een transparante kan met een bijzonder design, dan is de collectie van Nude Loft een aanrader. De mysterieuze kleur en uitstraling geven deze kannen een speciaal karakter. Dit wordt nog eens versterkt wordt door de bijzondere hoofdvormige stop.

Schenkkannen 

Voor het bewaren van alcohol heeft Cookinglife speciale schenkkannen en decanters. U vindt in ons assortiment varianten met en zonder dop. Een deel van dit speciale glaswerk wordt aangeboden in sets. Deze sets zijn leuk om cadeau te doen of om uw bar mee aan te vullen!
Kortom, of u nu op zoek bent naar een schenkkan om water of fris mee te serveren of juist iets zoekt om alcoholische dranken mee te schenken, bij Cookinglife heeft u een zeer ruim aanbod om uit te kiezen. Bestellen is eenvoudig en snel. U kunt achteraf betalen of direct met een van onze online betalingsmogelijkheden zoals Paypal, iDeal of Creditcard. Uw bestelling wordt snel verwerkt en thuisbezorgd! 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews