Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Drankglazen

562 producten

Drankglazen

Geniet van uw favoriete drankje met het glasservies van Cookinglife. Wij bieden uw glazen voor elke gelegenheid, van bierglazen tot waterglazen. Bent u specifiek op zoek naar wijnglazen? Kijk dan bij de verschillende wijnglazen die Cookinglife u aanbiedt. Hiernaast bieden wij u glazen voor de koffie en thee. Al ons glasservies koopt u met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Glasservies kristal

In ons assortiment bieden wij u verschillende glazen van kristalglas. Glasservies van kristal heeft een bijzondere schoonheid, omdat glaskristal kan worden geslepen. Hiermee krijgen glazen bijzondere vormen, die uw drankje laten sprankelen. Dat maakt glasservies van kristal zeer geschikt voor uw luxueuze feestje of dat ene speciale drankje.

Glasservies set

Als een bijzonder cadeau voor uzelf of voor een ander kunt u kiezen voor een stijlvolle glasservies set. Cookinglife biedt u van elk glasservies - van whiskyglazen tot longdrinkglazen - meerdere sets van 2 of meer glazen. Kies ervoor om uw glasservies set te kopen bij Cookinglife, wij bieden u een groot assortiment glazen. Uw glazen worden zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Kijk voor ideeën over een stijlvolle tafelsetting eens op onze Pinterest pagina.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews