Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Borrel- en shotglazen

25 producten

Borrel- en shotglazen

Borrelglazen

Gedestilleerde dranken worden meestal in borrelglazen geserveerd, maar met het  exclusieve assortiment van Cookinglife verlaat u al gauw de gebaande paden. Zo kunt u kennis maken met onze kleurrijke LSA wodkaglazen1.  Deze kunt u ook als set bestellen in alle kleuren van de regenboog en met een bijgeleverd houten dienblad.  Wellicht ken u Royal Leerdam van de wijnglazen. Cookinglife heeft van ditzelfde merk unieke borrelglazen met sierlijke of juist strakke lijnen. Verder hebben wij ook borrelglazen die een slagje groter zijn, zoals onze eigenzinnige shotglazen van het merk Nude.

Borrelglazen Kristal

Gedestilleerde dranken worden meestal in borrelglazen geserveerd, maar met het  exclusieve assortiment van Cookinglife verlaat u al gauw de gebaande paden. Cookinglife brengt uw keuken, eetkamer en huiskamer tot leven met bijzondere lifestyle producten. Binnen ons zeer uigebreide en gevarieerde assortiment kun niet alleen een kristallen borrelglas kopen, maar ook bestek of prachtige karaffen. Bent u daarnaast een liefhebber van Whisky? Dan hebben wij ook whisky glazen voor u in huis. Of houdt u van experimenteren met bijzondere brouwsels? In onze cocktailglazen kunt u gasten in stijl uw bijzondere creaties voorzetten. Bij Cookinglife maakt ook van een borrelglas kopen een bijzondere beleving. Bestel voordelig en profiteer van een snelle verzending.

Borrelglas kopen

Cookinglife brengt uw keuken, eetkamer en huiskamer tot leven met bijzondere lifestyle producten. Binnen ons zeer uigebreide en gevarieerde assortiment kun niet alleen een borrelglas kopen, maar ook bestek of prachtige karaffen. Bent u daarnaast een liefhebber van Whisky? Dan hebben wij ook whiskyglazen voor u in huis. Of houdt u van experimenteren met bijzondere brouwsels? In onze cocktailglazen kunt u gasten in stijl uw bijzondere creaties voorzetten. Bij Cookinglife maakt ook van een borrelglas kopen een bijzondere beleving. Bestel voordelig en profiteer van een snelle verzending.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews