Welkom!
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Wijnopener

46 producten

Hoe werkt een Coravin Wijnsysteem?

Bekijk de video

Wijnopener

U hoeft niet meer te worstelen met een wijnopener. Of u nu thuis blijft of op vakantie gaat u kunt altijd genieten van een lekker wijntje. Wij hebben een ruim assortiment met voor iedereen en elke gelegenheid een handige wijnopener. Voor de echte wijnliefhebber hebben wij bijvoorbeeld een fraai tafelmodel waarmee u razendsnel een fles ontkurkt. De vakantieliefhebber kan kiezen uit  diverse zakmessen met ergonomisch heft die u overal mee naartoe kan nemen! Ook hebben wij een elektrische opener die met één druk op de knop de kurk verwijdert uit elke wijnfles. Kortom, keuze en mogelijkheden in overvloed!

Wijnopener gebruiken

Zelfs als u linkshandig bent kunt u een wijnopener gebruiken voor het openen van uw favoriete flesje wijn. Wij hebben diverse systemen om uit te kiezen. Een klassieke kurkentrekker, een kelnermes of een opener met dubbele hefbomen en een kurkafduwsysteem. Welke keuze u ook maakt, u kunt zoals gezegd elke wijnopener gebruiken voor verschillende type flessen en flessenhalzen. Ook lange kurken zijn moeiteloos te verwijderen!

Luxe wijnopener

Bent u op zoek naar een luxe wijnopener? In ons assortiment vindt u openers van hoogwaardige kwaliteit! Uitgevoerd in bijvoorbeeld rozenhout of olijfhout krijgt de opener een karakteristieke uitstraling. Als u een luxe wijnopener heeft is het mogelijk uw set uit te breiden met een handige wijnkoeler of een stijlvol wijnrek. Ideaal voor als u een (wijn)kelder heeft of uw wijnflessen mooi wilt presenteren.

Tip! Ook hebben wij mooie openers in een fraai houten kistje. Erg geschikt om cadeau te doen!

Wijnopener kopen

U kunt met elk budget een wijnopener kopen! Wilt u zichzelf eens extra verwennen? Dan kunt u een vacuümpomp aan schaffen om uw wijn nog langer lekker te houden. Met de vacuumpomp kunt u halfvolle flessen luchtdicht afsluiten waardoor de wijn langer op smaak blijft. U kunt nu uw wijnopener kopen en daarna op de hoogte blijven van meer handige extra’s via onze facebook of youtube pagina! Voor inspiratie en ideeën kunt u ook een kijkje nemen op onze instagram of pinterest pagina. Cookinglife heeft alles voor koken en tafelen!

Terug naar boven