Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Wijnstoppers

Nieuwste producten:

37 producten:

Wijnstoppers

Op zoek naar mooie nieuwe wijnstoppers? Voor een goede wijnstopper ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Cookinglife verkopen we bijna 20 wijnstoppers, waaronder een wijnstopper van Pulltex. De gewilde Pulltex antiox wijnstopper is een van de vele mooien wijnstoppers binnen ons assortiment.

Wijnafsluiters

Om je wijn na opening goed af te kunnen sluiten gebruik je vaak een wijnstopper. En om ervoor te zorgen dat er geen zuurstof bij je wijn komt om oxidatie te voorkomen bestaan er vacuüm wijnstoppers. Ook deze wijnafsluiters die vacuüm zuigen zitten in ons assortiment.

Wat is een goede wijnstopper?

Een goede wijnstopper zorgt ervoor dat de wijn zo goed afgesloten wordt dat er geen zuurstof meer bij de wijn kan komen. Maar aangezien er altijd een beetje zuurstof in de fles zal zitten is het het beste om een vacuüm wijnstopper te gebruiken, zo een Coravin wijnstopper is bij ons te koop. Als je de wijn maar voor een korte tijd moet bewaren is het niet per se van belang om een vacuüm wijnstopper aan te schaffen, dan voldoen normale wijnstoppers ook, zo lang ze maar goed afsluiten.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews