Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Meer dan 100.000+ klanten gingen u voor

Amuselepels

Een amuselepel is een lepel waarop je amuse's mooi en professioneel kunt presenteren. In onze webwinkel vind je twaalf verschillende amuselepels van RVS en porselein.

7 producten

Amuselepels

Voor amuselepels in mooie designs ga je naar Cookinglife. Wij hebben amuselepels in strakke designs maar ook sierlijk vormgegeven amuselepels van merken als Amefa, Westmark en Excellent Houseware. 

Amefa amuselepels

Op Cookinglife kun je terecht voor meerdere amuselepels van het kwaliteitsmerk Amefa. De amuselepels van Amefa zijn gemaakt van RVS of RVS 18/20. Kies voor de traditionele amuselepels met een krul in de steel of ga voor speciaal en modern met rechte steel. 

Wil je de amuses op een andere manier presenteren? Neem dan een kijkje in onze amuse categorie om de andere mogelijkheden te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een amusebord, amuseschaaltje of aperobord.

Amuselepels kopen?

Koop jouw amuselepels eenvoudig en snel online bij Cookinglife en profiteer van onze scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en binnen enkele werkdagen kun jij je amuses al presenteren op je nieuwe amuselepels. 

 

Terug naar boven